BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

For å forbedre din brukeropplevelse på våre nettsider bruker Lexus og våre partnere informasjonskapsler (cookies) eller andre sporingsteknologier. Informasjonskapsler er tekstfiler plassert i nettleseren på datamaskinen din for å lagre preferansene dine.
Lexus bruker informasjonskapsler og andre sporingsteknologier for å forstå bruken av våre tjenester og for å forbedre eller tilpasse produkter, innhold, tilbud eller tjenester på sine nettsteder. Lexus inndeler sine informasjonskapsler i 4 forskjellige kategorier:

1. Grunnleggende informasjonskapsler
a. Vi bruker disse informasjonskapslene for å gi deg grunnleggende tjenester på Lexus’ nettsteder.
b. Vi bruker disse informasjonskapslene for å øke sikkerheten på Lexus’ nettsteder.
c. Disse informasjonskapslene er nødvendige og kan ikke slås av på nettstedet.
d. Generelt kan du slå av informasjonskapslene når som helst via din nettleser.

2. Informasjonskapsler for ytelse
a. Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.
b. Disse informasjonskapslene er valgfrie og kan slås av i innstillinger for informasjonskapsler på denne siden.

3. Funksjonelle informasjonskapsler
a. Lexus bruker funksjonelle informasjonskapsler for å huske påloggingsinformasjon ved neste besøk på nettstedet.
b. Vi bruker også disse Informasjonskapslene for å øke din brukeropplevelse ved å huske noen valg du gjør (for eksempel valg mellom månedlig betaling eller kontant betaling i bilkonfigurator)
c. Disse Informasjonskapslene er valgfrie og kan slås av i innstillinger for informasjonskapsler på denne siden.

4. Informasjonskapsler for relevant kommunikasjon
a. For å muliggjøre en fullstendig opplevelse av Lexus’ nettsider, lagrer disse informasjonskapslene en oversikt over hvilke deler av Lexus’ nettsteder du besøkte eller gir deg lokale tjenester som «»Nærmeste Lexus-forhandler»». Dette kan føre til personliggjorte annonser når du besøker andre nettsteder enn Lexus’.
b. Disse informasjonskapslene er valgfrie og må aktivt aksepteres i pop up på forsiden eller i endre innstillinger for informasjonskapsler på denne side.

Ved å besøke Lexus’ nettsider, som en registrert bruker eller annet, bekrefter og godkjenner du at du aksepterer å følge din aktivitet og din bruk av tjenestene og funksjonene gjennom de teknikker beskrevet ovenfor, også lignende teknologier som kan utvikles jeg fremtiden.

Tredjeparter kan selv sette opp og få tilgang til egen sporingsteknologi når du besøker våre Lexus-nettsteder, og de kan ha tilgang til informasjon om deg og dine aktiviteter på nett over tid og på tvers av forskjellige nettsteder eller applikasjoner når du bruker Lexus-nettstedene. Deres bruk av slike sporingsteknologier er ikke i vår kontroll og er underlagt deres egne retningslinjer for personvern.

Slå av informasjonskapsler
De fleste weblesere aksepterer informasjonskapsler som standard. Du kan ha mulighet til å sette innstillinger i din nettleser slik at den varsler deg før du aksepterer visse typer informasjonskapsler, eller helt nekte informasjonskapsler. Om du velger å slå av bruk av Informasjonskapsler i din nettleser, så kan noen funksjoner på Lexus’ nettsteder være vanskelige å bruke eller ikke fungere korrekt.